És temps de començar la depilació làser o remodelació corporal a Revolaser, utilitzant la millor tecnologia de Girona.
Làser de díode: potència superior
Revolaser porta la tecnologia làser de diode més avançada, assegurant una eficàcia notable i resultats ràpids. Cada sessió és una demostració de potència i precisió, garantint l'eliminació eficient dels pèls no desitjats, amb un mínim de molèstia.
Sense dolor, només confort
A Revolaser, priorititzem el teu confort. La nostra tecnologia de depilació làser garanteix una experiència sense dolor, fent que cada visita sigui relaxant i agradable. Allibera't de preocupacions i gaudeix d'una pell suau i bonica sense el malestar dels procediments tradicionals.
Equips que trenquen barreres en remodelació corporal
Descobreix l'excel·lència en tecnologia avançada. Amb Cyclone, Stendo Pulsewave i Hifem, oferim lo millor en innovació per aconseguir les teves metes de benestar i remodelació corporal. Descobreix la revolució en tractaments amb les nostres solucions avançades.
Preus i promocions làser:
Preus per sessió, sense necessitat de comprar paquets. Mai ha estat tan fàcil fer-te la depilació làser. Som la millor opció per a tu.
Zones 8 euros
Zones: Aixelles, Areoles, Escot, Peus, clatell, engonals o Línia Alba.
Zones 15 euros
Zones: engonals brasileres o púbis, avantbraços, línia interglutea i perianal.
Pack super 19 euros
Pack: Púbis + engonals + Aixelles.
Pack basic 35 euros
Zones: Cames senceres + Peus.
Pack premium 45 euros
Pack: Mitges cames + Púbis + engonals + Aixelles + Línia interglutea.
Cos sencer 75 euros
Depilació Làser Cos sencer
Zones 10 euros
Zones: Aixelles, Areoles, Peus, clatell, Coll, Entrecella.
Zones 17 euros
Zones: Avantbraç o espatlles.
Zones 27 euros
Zona: abdomen, braços complets, part superior de l'esquena, glutis.
Pack super 33 euros
Pack Espatlles + abdomen + pit + aixelles
Zones 37 euros
Zones: Cames senceres o esquena completa o pit + abdomen
Pack 57 euros
Pack: cames senceres + peus + glutis
Pack 83 euros
Pack: Abdomen + Pit + Esquena sencera+ Braços + Mans + Aixelles
Cos sencer 105
Depilació làser per a ells cos sencer, genitals no inclosos.
Preus tractaments corporals
Consulta la llista de preus i tria el tractament perfecte per a tu
Cyclone / sessió
€65
Tens a la teva disposició la tecnologia de punta de Cyclone, una solució innovadora dissenyada per abordar de manera eficaç no només els dipòsits de greix localitzats, sinó també les implicacions que se'n deriven després de la seva eliminació. Amb Cyclone, és factible aconseguir la reducció de pes, l'eradicació de la cel·lulitis i la definició corporal, tot en un únic i complet procediment.
HIFEM EMS
€67
EMSCULPT es destaca com la pionera entre les solucions que permeten als pacients augmentar la seva massa muscular i esculpir la seva figura sense necessitat de recórrer a mètodes invasius. A més, ofereix la possibilitat d'utilitzar-se en un procediment no invasiu per tonificar la musculatura dels glutis.
Stendo Pulsewave
€65
Confia en nosaltres per guiar-te cap a un estat d'equilibri i benestar. Experimenta els beneficis rejuvenidors d'una sessió de Stendo Pulsewave i deixa't portar cap a una sensació de lleugeresa i revitalització que transformarà el teu dia. El teu benestar és la nostra prioritat, i cada sessió està dissenyada per oferir-te una experiència que superarà les teves expectatives.
Tarifa plana
Personalitza la combinació de tecnologies corporals segon les teves preferències i necessitats.Les nostres tarifes planas de tractaments corporals et proporcionen la flexibilitat i la direcció que necessites per assolir els teus objectius.
4 sessions
125 euros
Descobreix una transformació gradual i efectiva amb la nostra tarifa plana de 4 sessions. Gaudeix de la llibertat de combinar les tecnologies segons els teus objectius, ja sigui amb Cyclone, Hifem, o una combinació de tots dos, amb la garantia de dues sessions de combinades i dues de Stendo de regal. Els nostres experts et guiaran en cada pas del camí, assegurant que obtinguis resultats òptims i et sentis revitalitzat/da en cada sessió.
8 sessions
235 euros
Submergeix-te en un viatge d'autèntica renovació amb la nostra tarifa plana de 8 sessions. Experimenta el poder de la nostra tecnologia mentre gaudeixes d'una sessió addicional de Stendo com a obsequi. Observa com el teu cos es transforma i es tonifica, acostant-te encara més als teus objectius de benestar. Aquesta oferta inclou 4 sessions de Cyclone, Hifem o una combinació de totes dues, juntament amb 4 sessions de Stendo.
16 sessions
450 euros
Eleva el teu compromís amb la teva salut i bellesa amb la nostra tarifa plana de 16 sessions. Cada sessió està dissenyada per oferir-te un equilibri òptim entre les nostres tecnologies avançades, amb 8 sessions de combinació de Cyclone i Hifem, i 8 sessión de Stendo de regal. Si busques resultats notables i duradors, aquesta tarifa plana et brinda l'oportunitat d'experimentar una autèntica metamorfosi. A Revolaser, creiem en la teva capacitat de modelar el teu propi camí cap a la plenitud corporal.
Testimonis
El millor servei, el vaig descobrir per sorpresa i vaig quedar enamorat/ada del lloc. La noia és súper amable i molt educada, totalment recomanable!!! L'he recomanat a totes les meves amigues i encantades, un encant saber que encara hi ha gent amb bon tracte a Girona.
Omayma

Aquesta tarda vaig anar a provar per primera vegada el làser de diode i sens dubte un lloc súper còmode, tranquil i molt acollidor. Vaig marxar encantada i la noia va ser molt amable, sens dubte ja tinc hora per la pròxima!
Paul Judith

El centre està molt bé i l'aparellologia és d'última generació.
Lola

Molt bon servei i professionalitat. La noia és molt simpàtica, agradable i coneix molt bé la feina que fa.
Tere

Servicio muy amable y atento.

Marta

Fa mesos que vaig al centre i és la millor cosa que em podria passar. Molt net, molt agradable i, només d'entrar, ja et sents relaxat. L'Ester és una gran professional. A més, el que més li importa és el teu benestar. Moltes gràcies pel tractament que sempre rebo. Surto com a nova.
Carmen